Verzenden

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de verzending van je bestelling.

Wij kunnen niet alles verzenden, wij verzenden alleen artikelen die goed te verpakken zijn of in de originele verzendbestendige verpakking zijn ingekocht. We hebben hier op onze website ook een verdeling in gemaakt op de pagina`s THUISBEZORGD OF AFHALEN.

Verzendkosten

Onze super lage prijs is gebaseerd op afhalen in onze Lampenschuur. Voor de te verzenden geselecteerde lampen geldt ook dezelfde super lage prijs, alleen vragen we een bijdrage in de extra kosten (handeling- en verzendkosten) voor het verzenden van deze lamp. In de omschrijving van de desbetreffende advertentie staan de kosten vermeld. 

Wij hebben 4 verzendklassen

  • € 10 verzameldoos
  • € 10 per lamp
  • € 15 per lamp
  • € 25 per lamp

Voor sommige artikelen is het lastig om in te schatten of deze lampen gebundeld kunnen worden tot 1 pakket. (binnen de geldende pakketvoorwaarden (gewicht/afmeting) van PostNL) Als wij bij verzending pakketten samen kunnen voegen dan storten wij een deel van de betaalde verzendkosten aan je retour.

Levertijd

Wij proberen op werkdagen tot 15:00 alle bestellingen nog dezelfde dag te versturen. PostNL hanteert de leverbelofte dat zij het pakket in dat geval de volgende dag aanbieden bij de klant. Wij hebben echter gemerkt dat PostNL (en andere verzendpartijen) door COVID-19 niet altijd in staat is om het pakket de volgende dag al aan te bieden.

Wees dus niet ongerust wanneer het pakket de volgende dag niet meteen wordt aangeboden! Bij alles wat we verzenden ontvang je van ons een track en trace code.

Verzendpartij

Wij verzenden onze pakketten via MyParcel. Zij hebben een samenwerking met PostNL. 

Zijn de aangeboden pakketten te groot voor verzending via PostNL (175 x 78 x 58 cm) dan verzenden wij dit pakket via een externe transporteur.