Verzenden

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de verzending van je bestelling.

Wij kunnen niet alles verzenden, wij verzenden alleen artikelen die goed te versturen zijn. Wij maken onze keuzes op basis van afmetingen, verpakking, en kwetsbaarheid. Wij verzenden alles via Post-NL  Al onze lampen zijn af te halen bij onze Lampenschuur, toch liever de lamp thuisbezorgd? Selecteer dan in onze filtering voor THUISBEZORGD.

Verzendkosten

Onze super lage prijs is gebaseerd op afhalen in onze Lampenschuur. Voor de te verzenden geselecteerde lampen geldt ook dezelfde super lage prijs, alleen vragen we een bijdrage in de extra kosten (handeling- en verzendkosten) voor het verzenden van deze lamp. Vanaf een aankoopbedrag van € 95 nemen wij deze kosten voor onze rekening.  

Levertijd

Bestellingen verwerken wij binnen 2 werkdagen, na verwerking van je bestelling ontvang je per mail een Track&Trace code en kun je je bestelling online volgen. Post-NL hanteert de leverbelofte dat zij na ontvangst van het pakket het pakket volgende dag aanbieden bij het afleveradres. Door de huidige drukte bij POST-NL kunnen helaas de levertijden oplopen. In de praktijk komt dit uit op een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. 

Bij alles wat we verzenden ontvang je van ons een Track&Trace code per mail. (afhankelijk van het zelf juist invullen van je e-mailadres) 

Verzendpartij

Wij verzenden onze pakketten via MyParcel. Zij hebben een samenwerking met PostNL. 

Verpakkingen die niet passen binnen de maximale afmetingen (175 x 78 x 58 cm) worden niet verstuurd.