Een kleine sfeerimpressie

partijhandel lampendiscount

Voorraad verzendartikelen

Al onze verzendartikelen hebben wij standaard in doos op voorraad. 

Glasplaten

Hier een deel van onze glasplaat hanglampen.

Uitpak

Hier worden alle lampen uitgepakt, in elkaar gezet en gecontroleerd

Duurtest

Als de lampen door de uitpak zijn goedgekeurd gaan de lampen naar de duurtest. Hier testen wij alle lampen met electronica voor een langere tijd, dit om er zeker van te zijn dat deze lampen klaar zijn voor verkoop.

Fotowand

Als wij een nieuw model binnen hebben gekregen en hij is klaar om op onze site te komen dan hebben wij nog foto`s nodig. Deze foto`s maken wij ook zelf in onze Lampenschuur.

Nieuw Bord

Wij zitten met onze Lampenschuur in een soort niemandsland, heerlijk tussen de weilanden. Aangezien de diverse navigatiesystemen de klanten naar het verkeerde adres stuurden maar een nieuw bord geplaatst om overlast voor de buurt te verminderen. 

Light & Living

We hebben een grote partij Light and Living armaturen gekocht. Alles afkomstig van Internetretouren. Al deze Armaturen zijn gecontroleerd en verwerkt in onze Lampenschuur.

 

Overzichtsfoto

Als je binnenkomt word je overvallen door …… Lampen heel veel lampen. Om je een beetje voor te bereiden bij deze alvast een overzichtsfoto

Uitbreiding magazijn

Leveranciers weten ons ook steeds beter te vinden voor hun uitlopende modellen. Hier hebben we alleen steeds meer ruimte voor nodig. Vandaar ook dat we in ons verzendmagazijn een verdiepingsvloer gemaakt hebben.